természetes gyógymódok

természetes gyógymódok

A lézeres szőrtelenítés kockázatai

2014. december 27. - fiatal anya

 

A hosszú ideig selymesen sima lábak minden nő álmát képezik, s napjainkban szerencsére már van lehetőség arra, hogy véglegesen szőrtelenítsünk, ám felmerül a kérdés: Milyen veszélyekkel járhat?



Ma már szinte annyira népszerű lett ez a kozmetikai beavatkozás, hogy lassan mindenkinek lesz egy ismerőse, aki átesett ilyen kezelésen. Ebből kifolyólag már nem is kell félni annyira talán attól , hogy veszélyes, hiszen olyan sokan kipróbálták, hogy ha nagy bajt lenne képes okozni, az már rég kiderült volna. Cikkünk ezért nem is elrettenteni kíván bárkit is az ilyesfajta beavatkozástól, csupán a veszélyekre szeretnénk felhívni a figyelmet (mert, mint minden kezelésnek, ennek is lehetnek mellékhatásai).

 

Amire nagyon oda kell figyelni, hogy lehetőleg ne nyáron jelentkezzünk be lézeres szőrtelenítésre. Ennek oka csupán az, hogy a káros UV sugárzások annyira károsíthatják az amúgy is  fáradt, próbára tett bőrt, hogy akár egy rákmegelőző állapot is kialakulhat.

 

A lézeres szőrtelenítés amúgy is kb. 3-6 hónap múlva láttatja eredményét, így teljesen felesleges nyáron elkezdeni, mert mire a “selymes bőr állapot” kialakul, már jön is a tél és el kell rejteni a csodás végeredményt.

 

A normál bőrrel rendelkező hölgyek és urak nem szoktak fájdalomra panaszkodni, azonban azok akiknek bőre érzékeny (skandináv bőrtípusúak) fájdalmakkal is járhat a kezelés, s érdemes kikérni a kozmetikus tanácsát, hogy ebben az esetben, hogyan lehetne előre felkészíteni a bőrt, vagy milyen krémeket, kemikáliákat érdemes használni.





A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetesgyogymodok.blog.hu/api/trackback/id/tr227015749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása