természetes gyógymódok

természetes gyógymódok

A végbélrák tünetei

2014. november 30. - fiatal anya

Sajnos azt lehet leszűrni a daganatos megbetegedésekből, hogy van kevésbé veszélyes és a nagyon veszélyes. Van olyan, amelyik megköveteli az életet, és van, amelyre nagy az esély, hogy kiirtják. A végbélrák abba a típusba tartozik, amelyet könnyen ki lehet szűrni viszonylag hamar, de nehezen lehet kiirtani.

Ahogyan általában a betegségeknél, itt is olyan tünetek jelentkeznek, amikről lehet tudni, hogy nem így szokott működni. Ezért kell orvoshoz fordulni, nem szabad róla nem venni tudomást.

 

Tünetei;

·         megváltozik a széklet állaga

·         váltakozik a hasmenés és székrekedés

·         hasi fájdalom

·         haspuffadás

·         véres vagy nyákos széklet; a széklet azért szokott véres lenni, mert a tumor elkezd vérezni.

·         tartós fáradtságérzet; a vérvesztés miatt

·         jelentős súlyvesztés

 

A végbélrák még fájdalommal nem jár, csak az előrehaladott állapotban.

 

A végbélrák egyik fontos tünete az idegentest érzés.

 

Ha tapasztalja a fennt említett tünetek egyikét, keresse fel mielőbb kezelőorvosát. Ahogyan a daganatos megbetegedéseknél, nagy hangsúly van a megelőzésen. Vegyen részt évente egy teljes test kivizsgáláson, hogy még időben észrevegyék az eltéréseket. Ha tudja, mert orvosa már említette, hogy olyan életmódot választott, amely kockázatos egy vastagbélrák kialakulásában, akkor változtasson!

 








A bejegyzés trackback címe:

https://termeszetesgyogymodok.blog.hu/api/trackback/id/tr486946919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása